Úgy tűnik, hogy az Androidos gyártóknak is komoly fejtörést okoz egy saját TrueDepth kamerarendszer bevezetése

HusztiD 2017.10.09. 15:55 Egyéb, iPhone 1 db 260

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Amikor a szeptember 12-i eventen az Apple bemutatta az iPhone X-et, akkor annak egyik legnagyobb újdonsága a fejlett előlapi TrueDepth kamerarendszer volt, ami által elérhetővé vált a Face ID. Az előzetesek alapján ez lesz az eddigi legfejlettebb rendszer, hiszen a különféle szenzorainak segítségével képes a tényleges arcfelismerésre, s nem lehet majd egyetlen egy képpel sem átejteni.

Tudjuk nagyon jól, hogy ez az új kamerarendszer az egyik oka annak, hogy csúszik a telefon. Méghozzá nem is kicsit, hiszen a bejelentéstől számított majdnem két hónap múlva érkeznek az első modellek, de a pletykák alapján amúgy is nagy késésben van az Apple, ugyanis egyszerűen képtelenek megfelelő mennyiségben és minőségben legyártani a telefonból. Ez pedig nagyon kellemetlen az almások számára.

Úgy tűnik a legújabb szóbeszédek alapján, hogy egyelőre a rivális gyártók sem kérnek az új kamerarendszerből. A beszámolók alapján az olyan kínai vállalatok, mint a Xiaomi, Oppo és Vivo nem olyan régen még azt tervezte, hogy az idei év folyamán kidob egy fejlettebb előlapi kamerarendszerrel felvértezett telefont, de ez nem fog megvalósulni. Szintén gyártási nehézségek miatt a következő évre tolják az új telefonjaikban való megjelenését, nehogy olyan látványosan csússzanak vele, mint az Apple.

Nem olyan régen egyébként Ming-Chi Kuo is nyilatkozott erről a témáról, aki azt állította, hogy le fogják másolni az Apple technológiáját a konkurens gyártók, de jelenleg a kaliforniaiak kétéves előnyben vannak a többiekkel szemben.

Mi pedig továbbra is reméljük, hogy végül mégsem fog annyit csúszni az iPhone X, mint ahogyan egyes pletykák állítják.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2017.10.09. 19:43

    Na azért én Nov 3- án kapok egy 256 GB-es X_et.

Szólj hozzá Te is!