Vajon mennyiben különbözik a Pixel 2 kamerája az iPhone 8 Pluszhoz képest?

HusztiD 2017.10.09. 13:55 iPhone, Videók 1 db 674

maxresdefault

A Google az elmúlt napokban jelentette be a Pixel 2 okostelefonjait, amely az előzetesek alapján nem panaszkodhat a kamerájára, hiszen a DxOMark csapata 98 pontot adott rá. Ez kerek 4 ponttal jobb, mint amit az iPhone 8 Plus kapott. De vajon mi a helyzet a valóságban?

A YouTube-ra lassan elkezdtek szállingózni a különböző összehasonlító videók. Az alábbi felvételeken látható megmérettetések viszonylag sokoldalúak, hiszen a videofelvételtől kezdve, alacsony fényviszonyokig és autófókusz méréséig mindent megcsodálhatunk. Láthatóak, hogy a két telefon kamerái nagyjából azonosan teljesítenek, néhol tapasztalhatóak kisebb eltérések a színhatásokban. Viszont a fotózás egy teljesen szubjektív dolog, így mindenki maga döntse el, hogy melyik telefon kamerájának a képi világa adja jobban számára.

Mit gondoltok az eddig látottak alapján? Tényleg annyira jónak gondoljátok a Pixel 2-t, mint amilyennek mondják a szakértők?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gugo - 2017.10.09. 14:24

    Nem tudnék dönteni mert valamelyik kép inkább Pixel valamelyik inkább iPhone.
    Hangsúlyozom egyéni vélemény!
    Egy biztos hogy nem gagyi.

Szólj hozzá Te is!