Tim Cook szerint sokan váltanak majd Androidról az új iPhone SE-re

HusztiD 2020.05.05. 15:55 iPhone, Tim Cook 0 db 531

Apple_new-iphone-se-black-camera-and-touch-id_04152020

Az 2020 Q3-as konferencia apropóján Tim Cook érdekességeket osztott meg, ahogyan azt már megszokhattuk. Például beszélt a nem olyan rég megjelent iPhone SE-ről, amely hatalmas sikert fog aratni a vezető szerint, hiszen a kedvező árszabása sok mindenki számára csábító lesz.

Az Apple vezetője elmondta, hogy szerinte nagy sikereket érnek majd el a telefonnal azoknál, akik kevesebbet keresnek. Ezen felül úgy hiszi, hogy több jelenlegi Androidos felhasználó fog az új iPhone SE-re váltani, hiszen az új készüléket ugyanaz a hardver hajtja meg, mint az iPhone 11-et, így az gyorsabb, mint a leggyorsabb Androidos telefonok. Tim szerint a telefon egy kivételes ár/érték arányt képvisel.

Ne feledjük, hogy az új iPhone SE nem azokat a felhasználókat célozza meg, akik mindenben a legújabb és legjobb technológiát keresik. Hardveresen valóban nagyon gyors a telefon, azonban van egy-két olyan hiányossága, melyről le kell mondaniuk a felhasználóknak. Ettől függetlenül egy remek ár/értékű készülékről beszélhetünk, amelyet még szoftveresen hosszas évekig támogat majd az Apple.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!