Az iPhone X csúszása miatt várat magára a következő szuperciklus

HusztiD 2017.10.09. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 518

iphone_x_gallery1_2017

Nem hallani másról az utóbbi hetekben, csak arról, hogy mennyit csúszhat az iPhone X. Az Apple új csúcsmodellje sokak számára lesz vonzó, azonban a kaliforniai vállalat egyelőre képtelen megfelelő mennyiségű darabot legyártani belőle, így a novemberi rajtra is csak minimális készlettel tudnak előállni.

Ming-Chi Kuo, a KGI elemzője azonban érdekes felvetést hozott nyilvánosságra. Korábban elmondta nézeteit, hogy idénre várható egy szuperciklus, ami annyit tesz, hogy az új csúcsmodellnek köszönhetően lendülnek fel ismételten látványosan az Apple eladásai. Úgy tűnik, hogy ez leghamarabb csak jövőre fog bekövetkezni.

Mégis miért? A válasz egyszerű: az Apple képtelen az idei év folyamán megfelelő mennyiségű telefont legyártani, így jövőre tolódik el a tényleges szuperciklus. Anno legutóbb az iPhone 6 modellek megjelenésekor beszélhettünk szuperciklusról, hiszen az akkori telefonok számos újdonságot hoztak az elődjeikhez képest.

a11-bionic-iphone-x

Az iPhone 6s és 7 modellek némileg csalódást okoztak a felhasználók számára, hiszen lényeges változást nem igazán hoztak, többen pedig egy felturbózott hatosként tekintettek rájuk. Az iPhone X-nek megvan mindene ahhoz, hogy beváltsa a reményeket, hiszen sokakat vonz majd a széltől szélig terjedő OLED kijelző, valamint a Touch ID-t felváltó Face ID.

Már kevesebb, mint egy hónap van hátra az iPhone X megjelenéséig, de egyelőre ne reménykedjünk benne, hogy hamarosan a kezeink között tudhatjuk. Mivel gyártási nehézségekkel küzd az Apple, így nyilván Amerika, valamint a nagyobb országok lesznek előnyben részesítve. Mi magyarok is kapni fogunk ugyan készleteket, de ez feltehetően nagyon minimális lesz.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Duro - 2017.10.10. 20:57

    A 6s nem volt csalódás hisz az a 6os felturbózott változata (4,4s;5,5s;stb)
    A 7-es től már valami új dizájnt vártam (pl hasonló méret, nagyobb kijelző)
    A 8-ast hihetetlennek tartom hogy van aki megveszi!!! Félre ne értsetek, imádom az IOS-t de ekkora kávakkal egyszerűen elavultnak tartom!!! Ez ugyanaz a design mint a három évvel ezelőtt bemutatott készülék!!!(I6)
    Szerintem ezeket a neveket kellett volna adni az elmúlt készülékeknek:6;6s;6s2;6s3 és az IPhoneX a 7-es!!!

  2. janika61 - 2017.10.12. 13:18

    A kamera nagyon tuti de mégsem veszik a 8-ast.

Szólj hozzá Te is!