Vajon mennyire állja az ejtési teszteket az iPhone 8 Plus?

HusztiD 2017.09.25. 17:55 iPhone, Videók 0 db 1 179

maxresdefault (1)

Előző pénteken jelentek meg az Apple legújabb telefonjai, az iPhone 8 modellek, de a különféle tech YouTube-erek már lecsaptak rájuk, hogy alaposan megkínozzák őket. Ezúttal az EverythingApplePro és a PhoneBuff csapata készített ejtési teszteket. Első csatorna egy iPhone 7 Pluszhoz hasonlította, míg a második a nemrég megjelent Galaxy Note 8-hoz.

Tudjuk jól, hogy az Apple idei évi modelljei nem fémhátlapot, hanem üveget kaptak. Az almások állítása alapján ez az eddigi legerősebb üveg, amit használtak, ami azt eredményezi, hogy sokkal ellenállóbb. Persze ezt a karcokra kell érteni, hiszen az ejtési tesztek teljesen más kategóriába tartoznak. Nem olyan régen volt egy stressz teszt, így aki lemaradt róla, annak érdemes megnéznie, hiszen abból kivehető, hogy jól bírja a karcokat a hátlap.

Mindenesetre ha ejtésről beszélünk, akkor sajnos van egy rossz hírünk: nagyon könnyen törik a hátlap. Természetesen ez nagyban függ attól, hogy hogyan zuhan a telefon, valamint, hogy milyen felületre. Ha hátlappal ejtjük betonra, akkor szinte biztosan be fog pókhálósodni a hátlap, így érdemes lesz egy tokot szerezni hozzá. Alant pedig a két videó, melyből kiderül, hogy hogyan szerepelnek az Apple új telefonjai.

Sokkal másabb, hogy az Apple üvegre váltott, hiszen ezáltal jobban törnek a telefonok. Viszont ezért cserébe elérhető a vezeték nélküli töltés, ami mindenféleképpen plusz pont. Mi pedig csak azt tudjuk ajánlani, hogy aki egy iPhone 8-at, vagy X-et tervez, annak mindenféleképpen érdemes lesz rá vigyáznia, valamint egy tokot beszerezni hozzá, ha nem szeretne hasonlóképp járni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!