Így néz ki belülről a Steve Jobs előadóterem

HusztiD 2017.09.04. 11:56 Apple, Steve Jobs 2 hozzászólás 669

apple-park-steve-jobs-theater-duncan-sinfield-001

Az Apple előző hét csütörtökön jelentette be, hogy szeptember 12-én lesz az iPhone 8 event, amely az Apple Park-on belül a Steve Jobs előadóteremben lesz megtartva. A legutóbbi drónfelvételekből már láthattuk, hogy nagyjából teljesen elkészült a földalatti auditórium, azonban eddig belülről még nem egészen szivárogtak ki képek.

A MacMagazine csapata viszont eléggé szemfüles volt, így sikerült megosztaniuk pár képet arról, hogy hogyan néz ki belülről a terem. Ha felmegyünk a Google Maps oldalára, majd megkeressük a Steve Jobs előadótermet, akkor a képeknél láthatjuk, hogy bizony vannak belső képek. Feltehetően egy ott dolgozó munkás készítette, majd rakta fel az alábbi képeket, melynek az Apple biztosan nem örül.

steve-jobs-theater-1 steve-jobs-theater-2 steve-jobs-theater-3 steve-jobs-theater-4 steve-jobs-theater-5

Fontos megjegyezni, hogy az alábbi felvételeket még június végén töltötték fel. Azóta több, mint két hónap telt el, így nem a mostani állapotot reprezentálják. Mindenesetre várjuk a jövő hét keddet, hiszen az Apple új készülékei mellett még bepillantást is kaphatunk az előadóterembe.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Atti - 2017.09.04. 13:59

    Remèlem az amoled 5,8-as iphone 8 Edition nem tepsi mobil lesz…

  2. Patrik - 2017.09.04. 14:42

    Kb akkora lesz mint a mostani 6, 6S, 7.

Szólj hozzá Te is!