Ezek lesznek az első ígéretes ARKit alkalmazások

HusztiD 2017.09.04. 13:55 iOS, iPhone, Videók 0 db 444

arkit

A WWDC 17 folyamán az Apple nem csak az olyan új szoftvereket mutatta be, mint az iOS 11, vagy a macOS High Sierra, de szót ejtettek az ARKit-ről, hiszen a kaliforniai vállalat ezzel lép be a kiterjesztett és a virtuális valóságba. Ennek kapcsán már láthattunk remek demókat, hogy voltaképp mekkora potenciál rejlik bennük.

Most azonban összeszedtünk pár olyan alkalmazást, melyek az iOS 11 megjelenése után nem sokkal már tölthetőek lesznek. Ott van például az IKEA alkalmazása, amihez a fejlesztő ígéretei szerint több, mint kétezerféle bútort próbálhatunk ki virtuálisan a lakásunkban. Lakberendezőknek, vagy vásárlás előtt állóknak nagyon jól fog jönni ez az app!

Akkor ott van napjaink egyik kedvenc sorozatának, a Walking Dead-nek az alkalmazása, ami szintén remek szórakozást nyújt a megjelenését követően. Ismertebb karakterek mellett vadászhatjuk le a zombikat, de ha kedvünk tartja, akár még a kedvenc szereplőinkkel karöltve csinálhatunk egy-egy közös képet. Aztán ott van a másik ígéretes játék, az Arise, ami újabb szintre emeli a felhasználói élményt. Elég csak az ehhez kapcsolódó videót megnézni, s máris érteni fogjátok a miérteket.

Pontosan egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg az iOS 11, ez hivatalosan csak az iPhone 8 eventen fog kiderülni. Ha szerencsénk van, akkor nagyjából szeptember közepén érkezik meg az iOS 11, ami után nem sokkal ezen alkalmazások is elérhetőek lesznek az App Store-ban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!