Így fest augusztus közepén az Apple Park

HusztiD 2017.08.18. 10:25 Apple, Videók 0 db 166

maxresdefault

Matthew Roberts visszatért egy újabb remek 4K-s drónvideóval, melyben ismételten bejárja a már jóformán kész állapotban lévő Apple Parkot. Ahogyan megszokhattuk, a legutóbbi felvételben kívülről csodálhatjuk meg magát a főépületet, valamint a mellette lévő Steve Jobs előadótermet, ahol még nagyban tartanak a munkálatok.

Ezek mellett szemmel látható, hogy a parkosítás nagy része is megtörtént, de ez persze csak még zöldebb lesz az idő elteltével. Amit viszont fontos megjegyezni, hogy az almások még nem igazán foglalták el a főépületet, így a következő hónapok folyamán, amikor is teljesen elkészült, akkor remélhetően egy nyüzsgő főépületet és parkot fogunk látni a felvételeken.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!