Az iPhone 13 szériával is nagyot arathat az Apple

HusztiD 2021.07.12. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 720

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy az iPhone 6 után az iPhone 12 széria hozta el az Apple számára a következő szuperciklust. Az iPhone 13-ra pár hetet még várnunk kell, de a nagyobb elemzők úgy hiszik, hogy szintén nagyot arathat a következő csúcsszériával az Apple.

Az első és legfontosabb, hogy az elemzők egy szeptemberi megjelenésre számítanak. Eddig mindig ebben a hónapban adta ki az Apple az aktuális okostelefonjait az előző év kivételével, mikor is októberre csúszott a bejelentés a pandémiának köszönhetően.

Az iPhone 12 szériával jól muzsikáltak a kaliforniaiak, azonban a JP Morgan elemzői úgy hiszik, hogy a 2022-es pénzügyi évben az Apple 226 millió iPhone-t értékesíthet. Ez volt a legderűsebb elemzés, míg a TrendForce 150-210 milliós darabszámot jósol.

Érdemes lesz kivárni, mit hoz a jövő, hiszen a korábbi statisztikák alapján hatalmasat aratott már most az iPhone 12-vel az Apple, így kérdéses, hogy meg tudják-e ezt ismételni az iPhone 13-mal együtt? Mi kíváncsian várjuk a statszitikákat.

Figyelem! Tavaszi kijelző és akkumulátor cserével vár az iDoki, ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!