Bemutatkoznék: a nevem Hét, iPhone Hét

HusztiD 2016.10.31. 11:56 Egyéb, iPhone 1 db 778

iphone7

Mit tennél meg azért, hogy ingyen kapj egy új iPhone-t? Énekelnél, táncolnál, esetleg beöltöznél valakinek/valaminek? Na és mi van akkor, ha a nevedet változtatnád meg miatta? Igen, mint már kitalálhattátok, ez történt, hiszen egy 20 éves ukrán fiú elhagyta régi nevét, s helyette újat vett fel.

Olexander Turin, vagyis mostantól iPhone Sim (hét) a névváltoztatás mellett döntött, ugyanis egy elektronikai áruház azzal hívta fel magára a figyelmét, hogy ingyen iPhone 7 okostelefont ad az első öt embernek, aki felveszi az iPhone 7 nevet. Vicces nem? Még viccesebb, hogy  van aki ezt megcsinálta. Főhősünk testvére, Tetyana nyilatkozott a médiának az eset kapcsán, aki elmondta, hogy eléggé nehéz ezt az egészet elhinnie, hogy új személyazonosságot vett fel testvére.

Egyébként nem ez az első eset, hogy érdekes dolgokat olvashatunk ebben a témában, hiszen az elmúlt évek folyamán számos hasonló, vagy ennél meredekebb ötletről hallottunk, hogy mit tennének meg az emberek egy aktuális csúcsmodellért. Egyszerűen hihetetlen.

Köszönjük az infót Józsi nevű olvasónknak!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kondi - 2016.10.31. 12:57

    Majd visszaváltoztatja.

Szólj hozzá Te is!