Majdnem felvásárolta a Time Warnert az Apple

HusztiD 2016.06.03. 13:56 Apple, Egyéb 0 db 169

17017-14162-15549-11928-thrones-hardhome-l-l

A Financial Times nem olyan régen arról számolt be, hogy Eddy Cue, az internetes szoftverek és szolgáltatások alelnöke felvetette azt az ötletét, hogy az Apple vásárolja fel a Time Warnert. A jelenlegi hírek alapján az előző év folyamán ezzel kapcsolatosan már voltak tárgyalások, azonban nem úgy jött össze a dolog, ahogyan Eddy azt elképzelte.

A tárgyalást a Time Warner manhattani főhadiszállásán tartották meg, azonban csupán egyezségre jutottak a szolgáltató és az Apple TV kapcsán, mivel a két fél nem jutott közös nevezőre az akvizíciót illetően. Ha mindez összejött volna, akkor az almások kezében most olyan csatornák lehetnének, mint az HBO, TBS, CW vagy a Cartoon Network, illetve  a három saját stúdió, a Warner Bros., Castle Rock és a New Line.

Egyelőre pontosabb információkat nem tudni, de az sem kizárt, hogy a későbbiekben sikerülhet megegyezniük a két félnek, amelynek köszönhetően akár egy kölcsönös partnerség is létrejöhetne. Nyilván ezek után ez lenne a legjobb eljárás, hiszen minél több csatornát és kontentot ajánlanának fel, annál csábítóbb lenne a felhasználók számára az Apple TV.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!