Döcögősen alakulhat az Apple TV+ életútja az elkövetkezendő öt évben

HusztiD 2021.10.15. 09:55 Apple, Apple TV, Kiemelt hírek 1 db 312

A The Hollywood Reporter nem olyan régen arról számolt be, hogy az Apple TV+ szolgáltatás nem igazán arathat úgy, ahogyan azt a kaliforniaiak szeretnék. A jelenlegi számítások alapján öt év múlva mindösszesen csak 36 millió tényleges előfizetője lehet a platformnak.

Ezzel szemben a szakértők a Disney+ szolgáltatásban bíznak, hiszen ott 284 millió előfizetőre tehet szert az óriás. De mi a helyzet a Netflix-szel, amely jelenleg mindennél jobban pörög? Az elemzők szerint ez lesz a második legnépszerűbb szolgáltató, azonban 2021-re csak 270 milliós bázisa lehet.

Az Amazon Prime Video előtt egyaránt fényes jövő áll a szakértők szerint, hiszen öt év múlva már 243 millió tényleges előfizetői bázissal büszkélkedhet majd, ami után a kínai platform, az iQiyi következhet 76 millióval, majd a HBO Go szintén 76 millióval.

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a szakértők nem igazán bíznak az Apple streaming szolgáltatásában. A közel két éve elindított Apple TV+ jelenleg 20 millió körüli előfizetői bázissal bír, de hogy mit hoz majd az elkövetkezendő öt év, az még kérdéses. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. valaki - 2021.10.16. 08:24

    Ilyen filmekkel mire számítanak? Tele undorító idegesítő jelenetekkel, trágár szövegekkel. Lehet, hogy ez valóság az USA-ban, de engem ezek az Apple TV+ filmek nem szórakoztat. A CODIE és a hangok nyomában tetszettek, viszont ezek is tele voltak fröcsögő trágár szövegekkel. Valóban csak így lehet eladni egy filmet? Az embereknek tényleg erre van igényük?

Szólj hozzá Te is!