Tokgyártók szerint ilyen lesz az iPhone 7

HusztiD 2016.06.03. 15:57 iPhone, Pletykák 4 hozzászólás 818

iphone-7-cases

Egy iPhone kiegészítőkkel foglalkozó gyártó által kiszivárogtak új renderelt képek az iPhone 7-et illetően. Elvileg megkapták a pontos specifikációkat annak érdekében, hogy a szeptemberi rajtra már jó pár tok kapható legyen az új telefonokhoz.

Természetesen nagyon kétes a képek forrása és hitelessége, így semmit se vegyünk készpénznek. A képek alapján viszont elmondható, hogy a telefon egy az egyben olyan, mintha egy iPhone 6 / 6s-t ábrázolna, csupán annyi különbséggel, hogy dupla kamerás (vagy mondhatnánk, hogy távcsőre hasonlító) kialakítást kapott és immáron elhanyagolták  a jack csatlakozót, így csupán egy Lightning port található meg az alján. Valamint van még egy Smart Connector, ami az iPad Pro modellek esetében a különféle kiegészítőkhöz szolgál. Az iPhone esetében valószínűtlen, hogy ekkora méretű billentyűzetet adjon ki az Apple, viszont a későbbiek folyamán ezáltal csatlakoztathatunk akár egy aksis tokot.

Pont ugyanezekről a szóbeszédekről hallhatunk már hónapok óta, így a legújabb “szivárogtatás” nem hozott új információkat. Nehéz egyelőre elhinni, hogy egy gyártó hozzájutott a készülék pontos specifikációihoz így a bejelentés előtt bő három hónappal.

Örülnétek, ha valóban ilyen lenne az új iPhone?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Patrik - 2016.06.03. 16:37

  Nem. Mert akkor egy évig az folyna az ilyen cikkek alatt, hogy az iPhone a hüvely telefonról másolt. Holott igazából az Apple vetette fel ezt az egész dual kamera dolgot, kb 2 evvel ezelőtt. Es az ázsiai cégek szokásukhoz híven, gyorsan le is koppintották kb 3 hónap alatt, míg az Apple évekig tökéletesíti. (Egyébként hasonló a story az okosóra terén is.)… Akkor már legyen beépítve az a 2 szenzor, 1 lencsébe.

 2. FtL - 2016.06.03. 19:33

  Miért olyan nagy szám a dual kamera? Szimpla optikával is lehet jó egy mobil kamerája. Én nem bánnám ha az Apple nem állna be a sorba elvégre ők szokták diktálni a trendet nem pedig követni…inkább egy jobb felbontású kijelző kellene szerintem.

 3. Bigyo - 2016.06.03. 23:11

  Minel kellene jobb felbontas? A fullHD miert nem eleg jo? Nekem tokeletesen megfelel. Varaom hogy milyen lesz az uj iP de nem hiszem hogy egy ev utan cserelek. Egyenlore boven eleg nekem az iP6s+ 128gigaval.

 4. Rendes Milán - 2016.06.05. 01:27

  Aki jó fotós,az szarabb géppel is tud jól fotózni.Lehet neked 1millás fényképeződ ha balf@sz vagy,és szar képet csinálsz…Szerintem a kamera már az 5S-től is nagyon jó(6S-em van,bekerültem a top3-ba fotóversenyen(160-ból).

Szólj hozzá Te is!