Újabb Beats rádióállomások jöhetnek

HusztiD 2015.12.30. 10:49 Apple Music 2 hozzászólás 197

beats-one-radio-station-ios

A napokban napvilágra került, hogy az Apple még november folyamán benyújtotta a B2 (Beats Two), B3 (Beats Three), B4 (Beats Four) és B5 (Beats Five) levédetését az amerikai szabadalmi és védjegy hivatalnál. Mint azt már tudjuk, az Apple Music debütálásával elindult a Beats 1 rádió is, amelyet hamarosan tovább bővít az Apple.

Az információk alapján a szabadalmak a Beats Electronics-hoz fűződnek. Természetesen a leírásból kiderült, hogy új adókról van szó, hiszen ezeket is közvetítésre, zenére és egyéb rádió, illetve zenestreamingelő szolgáltatások kapcsán védették le. Többet egyelőre nem tudni az új állomásokról, de a feltevések szerint az Apple több országban, több nyelven rádiószolgáltatást indíthat útjára a közeljövőben. Esetleg az sem kizárt, hogy az újonnan levédetett adók más és más régiókban lesznek elérhetőek (például Németország, Oroszország).

A Beats 1 állomás június 30-án indult útjára, melyben 24/7-ben sugároznak zenéket és élő adásért pedig Zane Love, Ebro Darden és Julei Adenuga triója a felelős. Reméljük, hogy hamarosan nálunk is elérhető lesz a frissen bejegyzett adók egyike.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Mátyás - 2015.12.30. 23:58

    semmi info, hogy mikorra várható magyar accountal?

  2. strucc007 - 2015.12.31. 10:20

    Kb. hasonlónak gondoltam a menetet. Az egy adó az egész világra egyszerűen nem elég a különböző nyelvek, zenei ízlés miatt. Ügya angolul manapság mindenki tud, de nem mindenki hajlandó angol adókat hallgatni.

    És majd jönni fognak a stílus adók is, pop, rock, dance/club, R&B/hip-hop, classical, stb.

Szólj hozzá Te is!