44 millió amerikai használta az Apple Music-ot az első hónapban

HusztiD 2015.09.07. 11:53 Apple, Apple Music 0 db 138

apple-music-for-you-800x412

Mint ahogyan az várható volt, készült egy újabb felmérés a ComScore által, amely az Apple Music alkalmazást is érinti. A legutóbbi tanulmányban azt vizsgálták, hogy július folyamán mely alkalmazásokat használták a legtöbben, illetve, hogy milyen mértékben. A felmérésben egyaránt részt vett az Androidos és az iOS-es tábor.

com1

Mint ahogyan az első táblázatból kivehető, a dobogós helyre a Facebook, a Facebook Messenger és a YouTube került. Nem csoda, hiszen ezeket az alkalmazásokat használják nap mint nap nagy előszeretettel a felhasználók. Ezen felül népszerűek voltak a Google alkalmazásai, az Instagram, az Apple Maps, és a Twitter is. Ami számunkra fontos, az nem más, mint az Apple Music, hiszen sikerült bekerülnie a top 15-ös listába, ahol a 14. helyezést érte el. Szám szerint ez azt jelenti, hogy július folyamán az amerikaiak közül 44 millióan gondolták úgy, hogy esélyt adnak az almások újonnan bevezetett szolgáltatásának. Ez összesen 24,1 százalékos megoszlásra volt elegendő.

A második táblázaton a gyártók megoszlásai láthatóak három hónapos intervallumokban. Jól kivehető, hogy az Apple-nek sikerült 1,1 százalékot gyarapodnia az áprilisi időszakhoz képest, míg a Samsung 28,6-ról 27,3 százalékra csökkent. Az LG-nek is sikerült 0,3 százalékot javítania, miközben a Motorola stagnál, míg a HTC 0,2 százalékot esett vissza.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!