Érdekes fordulat az iPhone promóciójában

Sloan 2015.03.02. 16:37 Apple, iPhone 2 hozzászólás 574

shotoniphone

Shot on iPhone 6 – az Apple.com-on megjelent új aloldal az iPhone 6 kamerájának nagyszerűségét hirdeti, a felhasználók által készített rendkívüli fotókkal és videókkal,  a felvételekhez tippeket, trükköket és hasznos applikációkat is mellékelve.”Az emberek nap mint nap rendkívüli fotókat és videókat készítenek az iPhone 6-tal” – olvasható az Apple szájtján. Mindezt több tucatnyi érdekes fénykép követi, melyeket átlagfelhasználók készítettek, valamint az effektekhez tartozó leírást, illetve az ezek eléréséhez használt applikációk listáját is megtaláljuk.

Nem csak honlapon, az App Store-ban is megjelent az ún. “Shot on iPhone’ szekció, ahol a felhasználók megtalálhatják a számukra leghatékonyabb képszerkesztő és megosztó appokat, hogy a legtöbbet hozhassák ki iPhone 6-os képeikből. És ez csak a kezdet! Ezzel indul az Apple reklámkampánya: nem beállított, hanem valóban amatőr fotósokkal hirdetik a telefont és kameráját – meg is tehetik, hisz soha ennyire egyszerű még nem volt szép képet csinálni telefonnal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrick - 2015.03.02. 18:01

    Az iPhone-ok kameráját tudtommal a Sony gyártja. Azt viszont nem tudom pontosan, hogy a Sony csak bérgyártóként működik? Azaz maga a kamerát az Apple tervezi meg, utana leadja a tervet a Sonynak aki le gyártja ?! Koszi a választ jo lenne felvilágosodás errol is :)

  2. Pubi - 2015.03.04. 10:30

    Kaparnak, megjelent a Samu S6

Szólj hozzá Te is!