Kiszivárgott kép az iPad Pro öntőformájáról

HusztiD 2015.01.09. 14:00 Apple, iPad 3 hozzászólás 1 152

ramotion_ipadpro_koncept_slider

Az elmúlt hetek folyamán egyre többet hallhatunk az állítólagos iPad Pro vagy az Air Plus modellekről. A korábbi szóbeszédek alapján az Apple egy 12 colos tableten dolgozik, amelyet 2015 első felében dobhat piacra. Nem olyan régen még azt is megtudhattuk idézőjelesen, hogy két hangszórót kaphat a gigantikusnak számító tablet.

Egy felhasználó a kínai Weibo oldalra töltött fel egy új képet, melyről azt állítja, hogy az alább látható öntőforma az iPad Pro-é. Persze érdemes kétesen kezelni a hírt, ugyanis semmi sem támasztja alá, hogy nem egy konkurens gyártó termékének a formáját láthatjuk alább. Mindenesetre ha valódi a kép, és igaz az állítása, akkor az már szinte biztosra vehető, hogy az Apple próbálkozik egy nagyobb készülékkel. Hogy ebből ténylegesen lesz-e valami, vagy hogy elvetik az elképzelést, arról talán egyelőre senki sem tud Tim belső csapatán kívül. Mindenesetre érdemes lesz megfigyelni, hogy hogyan alakulnak a dolgok az iPad Pro körül az elkövetkezendő hónapok folyamán.

ipad-pro-pagespeed-ce-jqor1s0v2n

Mindenesetre ebből is látszik, hogy sokan már tülkön ülve várják a 12 colos tabletet. Hogy mennyi igaz ezekből a pletykákból, azt nehéz lenne jelen pillanatban megmondani. Sokan várják már az új ketyerét, azonban sokan nem bíznak benne, hiszen az átlagfelhasználóknak bőven elegendő lehet a 9,7 colos iPad Air is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Marci - 2015.01.11. 01:44

    Tülkön ülve? :)

  2. Bugatty - 2015.01.11. 22:29

    Nagyon örülnék egy 12 :-) olos változatnak sokkalkényelmesebb lenne rajta jegyzetelni az órákon, meg már nagyon leszeretném cserélni a galaxy note 10.1-et ipadre,mert ez ami van egy hulladék -.-

  3. dbpeti80 - 2015.01.13. 10:52

    Ha jósolnom kéne, azt mondanám, hogy nem lesz 12″ ipad. Ugye friss hírek szerint az Apple az új 12″-os Macbook Airt a mosatni Air-ek és az Ipad közé pozicionálja, szerintem inkább ez lesz az ipad pro helyett. Azt nem hiszem, hogy az Apple az ipadből is, meg a Macbookból is csinál ekkora verziót.

Szólj hozzá Te is!