Két hangszórót kaphat az Apple iPad Pro készüléke

HusztiD 2015.01.05. 14:09 Apple, iPad 1 db 318

iPad-Pro-Air-Plus-Croquis

Még csak most kezdtünk bele a 2015-ös évbe, azonban már megindultak a következő találgatások. A gigantikus tabletről már nagyon régóta szólnak a hírek, amely szerint fejlesztés alatt áll, azonban sokan kétes információként kezelik ezt a hírt. A francia nowhereelse blog kezébe került egy 3D render kép, amely alapján ha sokkal okosabbak nem is lettünk, de megállapíthatjuk, hogy két hangszóró kaphat benne helyet.

Nem idegen már ez a szóbeszéd sem, ugyanis hónapokkal ezelőtt jött egy olyan hír, amely alapján az iPad Pro avagy az iPad Air Plus két hangszórót kaphat a sztereó hangzás miatt. Az alább felbukkant kép is ezt támasztja alá, hiszen a fenti bekapcsoló gomb mellett látható a plusz egy hangszóró. Természetesen nem érdemes semmit sem készpénznek venni, ugyanis a francia blogról már hallhattunk korábban az iPhone 6 vagy akár az Apple Watch kapcsán. Voltak nagy mellényúlásaik, viszont voltak olyanok is, amelyek bejöttek. Továbbá a kép hitelessége is kérdéses, ezáltal lehet, hogy csak egy újabb hírverésről van szó.

Azonban az eddigi pletykák alapján az iPad Pro érkezésére valamikor idén számíthatunk. A tablet elvileg 6,9 és 7,5 milliméter vastagság között lehet, a mérete pedig 12,2 és 12,9 col közt terjedhet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. IPin sí - 2015.01.05. 19:32

    Csak csinnyán a gigantikus szóval:)
    Már most is vannak nagyobb tabletek, azok meg az üveg gigák?

Szólj hozzá Te is!