Megjelent az OS X 10.10.2 legújabb bétája

HusztiD 2014.12.05. 10:24 Apple, OS X 2 hozzászólás 421

Késő esti órákban az Apple kiadta a legújabb operációs rendszerének, a Yosemite-nak a legújabb 10.10.2-es bétáját. Ezúttal a WiFi problémák kezelésére terjed ki a csomag javítása. Az AppleSeed programban részt vevők, illetve a fejlesztők már letölthetik a Mac App Store-ból vagy az OS X Developer Center-ből egyaránt, a frissítés mérete pedig 470 megabájtot tesz ki.

Nem volt teljesen felhőtlen a legújabb asztali rendszer debütálása. Azon felül, hogy egy rakás új funkcióval pakolta tele az Apple és bevezette a flat ikonokat, akadtak problémái. A végleges verzió megjelenésekor sokan panaszkodtak, hogy nem működik megfelelően a WiFi. Volt olyan felhasználó, aki ha csatlakozott egy hálózatra, akkor azt egy-két percenként ledobta. Volt olyan eset is, aki arra panaszkodott, hogy ugyan nála nem dobja el a kapcsolatot, viszont valamilyen okból kifolyólag nagyon lassú a sávszélessége. Az Apple most ezeket a problémákat hivatott kijavítani, azonban egyelőre nem tudni, hogy sikerült-e nekik a legújabb kiadással teljes mértékben orvosolni a problémát.

Ti nektek mi a tapasztalataitok az OS X Yosemite-tal kapcsolatosan?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. snw - 2014.12.08. 13:28

    Nekem pont a wifi próbléma oldódott meg. (Az előző rendszereken gyakorlatilag használhatatlan volt az MBP wifije.)
    Viszont cserébe a Finder/Sidebarban a Favorites részbe tett mappák mindig eltűnnek egy idő után.

  2. Miklov - 2014.12.14. 13:59

    Nekem még mindig Aksi probléma van… az eddigi 10.9 alatt megszokott 8-9 órás aksi most jó ha 3 órát megüti ugy hogy billentyűzet világítás levéve … és nem használom másra mint eddig :( :( :(
    Nagy csalódás volt ez a 10.10-es :(

Szólj hozzá Te is!