Újabb akcióval állt elő a Spotify

HusztiD 2014.12.05. 12:29 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 693

spotify

Nagyon sokat hallhattunk az elmúlt időszakban a különböző zenestreamingelő szolgáltatókról, mint például a Spotiy-ról, Beats Music-ről vagy a Rdio-ról. Az utóbbinál kiderült, hogy a Spotify féle akcióval álltak elő őkis, amelynek hatására nagyobb népszerűséget remélnek. Ezek előtt, egy hónapja viszont az is kiderült, hogy a Spotify a legnépszerűbb Európában, amely idén már megelőzte az iTunes-t.

Nagyon nagy a harc a konkurensek között, főleg most, hogy egy újabb akciót vezetnek be. A lényege, hogy aki még nem rendelkezik Spotify fiókkal, de most szeretne regisztrálni, az december 31-éig 0.99 dolláros áron fizethet elő a szolgáltatásra, amely 3 hónap prémium tagságot jelent. Sajnos azok, akik már tagok, illetve úgyszintén prémium előfizetéssel rendelkeznek, nem vehetik igénybe az akciót.

Az eddigi szóbeszédek alapján az Apple is megpróbál jobban rágyúrni a szolgáltatásaira, hogy felvegye a konkurensekkel a versenyt. A hírek szerint jövőre a Beats Music szolgáltatást az iTunes-ba integráljhatják, amelynek hatására vélhetően felpezsditik kicsit az állóvizet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. pal - 2014.12.06. 12:20

    Aha… és helyi regisztrációval is működik?!
    hát nem… jó fejek vagytok…

  2. Kriszbet - 2014.12.06. 18:12

    Nálunk 4.99 ért adnak 3 hónapot… Az se rossz!

Szólj hozzá Te is!