FingerKey – Mac feloldása Touch ID-vel

HusztiD 2014.12.03. 18:00 Apple, iPhone, Kiemelt hírek, OS X 2 hozzászólás 1 185

fingerkey

Aki rendelkezik ujjlenyomat olvasós iPhone-nal, illetve valamilyen Mac-el, annak hasznára lehet az alábbi alkalmazás, a FingerKey. A napokban megjelent alkalmazás segítségével az OS X zárolt képernyőjét oldhatjuk fel a jelszó megadása nélkül. Akinek van iPhone 5S, 6 vagy 6 Plus telefonja, az napi szinten használja az Apple ujjlenyomat-olvasóját.

A FingerKey számukra készült. A fejlesztő szerint a jövőben bővülni fognak az alkalmazás funkciói, szolgáltatásai, azonban egyelőre csak OS X feloldására képes a Touch ID segítségével. Az ígéretek szerint a jövőben érkezhet az ún. Pattern Unlock funkció, aminek segítségével az érintőképernyős gesztusokkal végezhetjük el ugyanezt a feladatot.

A  hírek szerint a Windows és a Linux felhasználói sem maradnak ki a jóból, nekik azonban várniuk kell még egy kicsit. Egyelőre nem tudjuk, hogy ezeken belül mivel fog működni. A FingerKey egyébként elérhető a Notification Centerbőlis , így sokkal gyorsabban hozzáférhetünk az apphoz, ami 256 bit-es AES alapú titkosítást is alkalmaz.

FingerKey (AppStore Link) FingerKey
Fejlesztő: Leandro Luizari

Besorolás: 4+4

Ár: HUF1,090.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. I - 2014.12.04. 07:06

    Párositásig eljutottam aztán semmi.
    Tudja valaki,hogy müködik ez?

  2. strucc007 - 2014.12.06. 20:24

    @I: iPhone 6/6+-od van? Akkor légy türelemmel, mert ezeknek connectálási hiba van, a fejlesztő dolgozik a javításon.

Szólj hozzá Te is!