A Digione szerint róluk másolta az Apple az iPhone 6 formatervét

HusztiD 2014.12.03. 17:08 Apple, iPhone 1 db 1 007

digione-iphone-01

Lassan már megszokhatjuk az ilyesfajta híreket, ugyanis az elmúlt évek során sorra állították az ehhez hasonló eseteket a különféle okostelefonok gyártói. Korábban leginkább a Samsunggal pereskedett az Apple, melynek csatáit nagyrészt az almások nyerték meg. Ezúttal egy kínai gyártó állt elő a másolás vádjával, a Digione.

Nem nagy gyártó a Digione, ráadásul felül drága telefonokat sem forgalmaz, de mégis azt állítják, hogy róluk másoltak. Azt állítják egy nyílt levélben, hogy az Apple tőlük vette át az iPhone 6 és 6 Plus formatervét. A kínaiak terméke egyébként egy belépőszintű 5.5 colos okostelefon, amelyen Android fut és mindösszesen 130 dollár körüli áron szerezhető be.

A 100+ az iPhone 5S-sel egy időben jelent meg, ám most egy évvel később azt állítják, hogy az almások róluk másolták a formatervet. Hogy mi lesz ennek a dolognak a folytatása, az egyelőre kérdéses, de vélhetően többet fogunk majd róla hallani az elkövetkezendő időszak folyamán. Érdemes viszont megnézni a gyártó honlapját, ahol több képet is találhattok az említett telefonról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ferenc - 2014.12.03. 17:14

    valóban hasonlít rá…. téglalap mind kettő. majd valamelyik téglagyár is észbe kap majd,és ölre megy a dizánért.

Szólj hozzá Te is!