Tovább bővül az Apple Pay elfogadóhelyek listája

HusztiD 2014.11.28. 13:35 Apple, Egyéb 0 db 569

apple-pay

Az iPhone 6 event alkalmával jelentette be az Apple a legújabb szolgáltatását, az Apple Pay-t. Nem kellet sokat várni ennek az elindulására, ugyanis rá egy bő hónapra, az iOS 8.1-gyes rendszer megjelenésével elindult Amerika szerte a szolgáltatás. Egyelőre kevés üzletlánc támogatja az új fizetési eljárást, azonban az eddigi információk szerint bizakodásra adhat okot az első hetek nyilvánosságra hozott adatai alapján.

Mint várható volt, idővel egyre több üzlet fogja támogatni az Apple megoldását, főleg akkor, ha látnak benne elég potenciált. Ezúttal négy újabb vállalat gondolta úgy, hogy hamarosan ők is hivatalos Apple Pay partnerek lesznek. Az első a Sephora lesz, akik belátható időn belül beállnak a sorba. Őket követi a Tickets.com és a Disney Store iOS alkalmazása, majd végül a Square, akik jövő nyárra tervezik az Apple Pay támogatottságot beintegrálni.

Az elkövetkezendő hónapok folyamán bizonyára többet hallhatunk még a témáról, hiszen vélhetően több vállalat is csatlakozik majd az Apple mellé. A kérdés már csak az, hogy a későbbiek folyamán mennyire lesz sikeres az Apple által elindított mobil tranzakciós szolgáltatás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!