Sokkal produktívabbak a vezérigazgatók az iPad-nek köszönhetően

HusztiD 2014.11.26. 14:19 Apple, Egyéb, iPad 0 db 303

ipad-ceo

Legalábbis ez derült ki egy Wall Street Journal interjúból, ahol a Starwood Hotels vezérigazgatóját, Frits van Paasschen-t kérdezték. Ha ezt még anno, 2010-ben, a legelső iPad megjelenésekor kérdezték volna, akkor bizonyára más választ adott volna, de mostanra már nagyon népszerű lett az iPad még a vállalati felhasználók körében és az oktatásban is egyaránt.

Az interjúból kiderült, hogy a vezérigazgató mára már teljesen elhanyagolta a PC-t, hiszen egy iPad-re váltott. Mindehhez csupán egy bluetooth-szal működő vezeték nélküli billentyűzetre volt szüksége. Úgy hiszi, hogy az iPad-et használó vezetők sokkal produktívabbak munkájuk során. Levelezéskor rövidebbek, lényegre törőbbek, ugyanakkor szinte minden lényeges dolgot meg tudnak általa csinálni. Ha például valaki több és nagyobb fájlt küld Frits-nek, akkor ő azt visszaküldi, hogy küldjék újra, de csak a lényeget emeljék ki belőlük. Szerinte ezek által sokkal produktívabbak a vállalati szférában dolgozók, akik a táblagépeket használják.

Talán nem is beszélt mellé, hiszen az utóbbi időben az Apple egyre komolyabban veszi a vállalati ügyfeleket, ugyanis többször hallhattunk, hogy az Apple több fejlesztővel, illetve vállalattal dolgozik együtt, hogy a számukra megfelelő alkalmazásokat hozzanak létre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!