BlackBerry helyett iPhone-ra váltanak a Ford-nál

HusztiD 2014.07.30. 14:04 Apple, iPhone 0 db 397

Réges-régen, mielőtt még megjelent volna az első iPhone, akkor volt valami közös a legtöbb nagyvállalatban. Ez pedig a BlackBerry volt, hiszen akkoriban ez volt a legmegbízhatóbb telefon az üzleti felhasználásra. Az Apple telefonjának a térhódításával azonban annyira megváltozott a helyzet, hogy lassan már minden korábbi partner szakít velük.

Ezúttal a Ford egyik szóvivője Sara Tatchio beszélt a Bloombergnek. Mint kiderült, a nagyvállalat még az idei évben 3300 almás telefont szerez be az alkalmazottaik számára. A következő két évben pedig az a cél, hogy összesen 6000 készüléket cseréljenek le. Noha ezáltal nem lesz minden alkalmazottnak iPhone-ja, hiszen a cégnél több, mint 181 ezren dolgoznak, de hatalmas előrelépés lesz ez az Apple számára, ugyanis egy újabb győzelmet könyvelhetnek el maguknak a konkurenssel szemben.

Egyébként a dolognak talán köze lehet a két héttel történt IBM-Apple együttműködésnek, ugyanis ezáltal több vállalathoz juthatnak el az almások, hiszen a hírek szerint számos vállalati iPhone és iPad alkalmazást fejlesztenek majd közösen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!