Nyakunkon a Mac Mini számítógépek frissítése

HusztiD 2014.07.30. 12:00 Apple, Mac 2 hozzászólás 572

Az elmúlt napok folyamán egy kínai forrásból már felmerült, hogy hamarosan frissíti az Apple a MacBook Pro modelljeit. Erre nem kellett sokat várni, hiszen rá egy napra már meg is jelentek a 2014-es gépek. Most úgy tűnik, hogy hamarosan a Mac Mini-vel játssza ugyanezt el az Apple, ugyanis erre utaló jeleket adtak.

Egészen pontosan nem jeleket, hanem hibákat. A történet röviden annyi, hogy az Apple, a Boot Camp támogatói oldalára felrakta a Mac Mini (mid 2014) gépet. A hiba csupán korlátozott ideig volt látható, azóta korrigálták a malőrt, így levették az új masinát a támogatói oldalról. És hogy ez mit jelenthet számunkra? Azt, hogy hamarosan megérkezhetnek az új Mac Mini modellek. Mivel mid 2014 a gép megjelölése, így még az idei nyáron várható annak a megjelenése, ugyanis ősztől már late kifejezést használnak a kaliforniaiak.

Hogy pontosan mikortól lesz elérhető, milyen specifikációkkal és milyen áron, az egyelőre nem tudott. A gép ára vélhetően ugyanennyi lesz, ugyanakkor nem kizárt, hogy 8 GB alap RAM-mal érkezik és az új Intel Haswell processzorok egyikével. Hamarosan minden kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrik - 2014.07.30. 12:56

    Miért mindig a RAM-ot célozzák meg a legfontosabb eszköznek? Miert nem mondjuk a videokartyat?! Nem ertem.

  2. Fehérsólyom - 2014.07.30. 20:40

    Mert egész máskép megy egy gép sok RAM-mal, és egész másképen (nem)megy kevéssel. Ha rejrett hiba van, az is sokkal kisseb eséllyel okoz gondot, ha van sok RAM.

Szólj hozzá Te is!