Jövőre kerülhet forgalomba az új 12 colos MacBook Air

HusztiD 2014.07.21. 10:39 Apple, Mac 0 db 309

Legalábbis nagyon biztos információi vannak a tajvani Economic Daily News-nak, amelyet két cikkben is leközöltek. Ezekből nagyon érdekes dolgok derültek ki, hiszen szóba került a bejelentés előtt álló 12 colos MacBook notebook, plusz a jelenleg piacon lévő 11 és 13 colos testvéreiről. Nézzük meg sorba szedve, hogy miről is szóltak ezek egészen pontosan.

A forrás szerint idén újra frissíteni fogja a MacBook Air termékcsaládot az Apple, annak ellenére, hogy idén azt már megtette. Az áprilisban kiadott Air gépek csupán egy hajszálnyival lettek gyorsabbak, azonban jelentős árcsökkenést kaptak, hiszen 100 dollárral szabták lejjebb azok árait. Elvileg az idei év folyamán újra frissíteni fogja az Apple a MacBook Air családot, ám ezúttal új dizájnt kapnak a gépek. Legutoljára 2010-ben esett át ilyen átalakuláson az Air család, de most úgy tűnik, hogy ismételten eljött ennek is az ideje.

A 12 colos MacBook-ról pedig egyelőre nem sokat tudunk. A mostani információk szerint az leghamarabb az idei év végén, de esélyesebb, hogy a jövő év elején jelenhet meg. A szóbeszédek szerint ez a modell is  már az újragondolt formatervvel kerül az Apple Store-ok polcaira. Elvileg azért jelenik meg ilyen későn, mert az almások az Intelre várnak, hogy kiadják a 14 nanométeres Broadwell processzoraikat, ami az új notiban fog helyet kapni.

Egyelőre nem tudni semmi konkrétumot a megjelenés alatt álló gépekről, csupán annyit, amit ezelőtt leírtunk: új formatervet kapnak. Elvileg. Ezen felül régóta terjed pletykaszinten, hogy a 12 colos modell már Retina kijelzővel fog megjelenni, amit vélhetően a másik két testvére is megkapja majd. Továbbá volt olyan szóbeszéd is, amely szerint ventilátor nélkül érkezhet a szóban forgó modell, hiszen az új processzor már nem fog annyira melegedni, mint a mostaniak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!