Hónapokon belül érkezik a 12 colos MacBook Air

HusztiD 2014.06.24. 17:04 Apple, Mac 4 hozzászólás 602

Egy ideje már hallani lehet az állítólagos 12 colos MacBook Air érkezéséről, azonban pontos információkat egyelőre nem tudhatunk róla. A Digitimes értesülései szerint hamarosan megkezdődnek ezeknek a gépeknek a tömeggyártása, így akár hónapokon belül megjelenhet az. Éppen úgy, mint ahogy hetekkel ezelőtt jósolta meg Ming Chi Kuo, a KGI egyik elemzője.

Az új laptopok összeállításáért a Quanta Computer lesz a felelős és elvileg már most a harmadik negyedévben megkezdődnek a tényleges gyártások. Hogy mennyire bízhatunk a Digitimes információiban vagy sem az kétes, hiszen nem mindig szolgáltak pontos infókkal. Az új MacBook egyébként hasonló lesz a mostaniakhoz, azonban kisebb eltérések lesznek rajta. Ha minden igaz, akkor ez már Retina kijelzővel fog piacra kerülni, ugyanakkor esélyes, hogy ventilátor nélküli lesz, hiszen az Intel új Core M Broadwell processzora hajthatja meg, amely kevésbé fog melegedni a mostaniakkal szemben.

Ha igazak az információk és megjelenik az új Air modell, akkor várható, hogy a kisebbik 11 colos testvérének a gyártását beszünteti az Apple, hiszen az már fölöslegessé válna.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Ádám - 2014.06.24. 17:19

    Esélytelen, hogy ilyen árban retinás cuccot dobnának ki, egyszerűen gyenge a hardver egy retina kijelzőhöz, ha meg i7, akkor fél mihály, ha meg fél mihály, akkor pro, szóval szerintem ez baromság

  2. Ibrick - 2014.06.24. 17:55

    Én jobban örülnék egy 12″-os ipad Air-nek.

  3. haujan - 2014.06.26. 20:14

    A jelenlegi iPad Air tökéletes méret, de a keretet lehetne tovább karcsúsítani és a súly is csökkenhetne még. No és a RAM. Ideje lenne Cuoertinonak is emelni a tétet. A Macbook Air 13-as kijelzője is jó, de érthető, hogy retina változatban több erőforrást kér majd. Így logikus a köztes méret, de valamelyest a meghajtót is combosítani illene. Persze +hő nélkül.

  4. Xcv - 2014.06.28. 22:32

    Itt egy jó éve már csak hülyeségeket irnak… Story….,a sztarmagazin xd égő nagyon

Szólj hozzá Te is!