Kiszivárgott ikon az iOS 8 Healthbook alkalmazásáról

HusztiD 2014.03.14. 09:18 Apple, iOS 3 hozzászólás 1 505

Korábban már merültek fel hírek a szóban forgó programról, azonban most kiszivárgott egy pár kép, amely egy kezdeti iOS 8-as rendszert ábrázol, ahol újabb programok is helyt kaptak a régiek mellett. Aki nem tudná, hogy mi az a Healthbook, annak röviden annyit érdemes tudnia róla, hogy az eddigi szóbeszédek alapján egy egészségi szintet mérő program, amely elvileg az iWatch-csal lesz kompatibilis, ha megjelenik. A most napvilágra került képek egy kínai Weibo oldaláról származnak, ahol csak regisztrált felhasználók nézhetik meg a képeket.

A forrás szerint ez egy valós iOS 8-as kép, melyben új programok között van a Healthbook, Preview, TextEdit és a Tips egyaránt. Egyedül a Tips lóg ki a sorból, ugyanis egyelőre semmi konkrétat nem tudunk róla, de a többiről már lehet némi sejtésünk, ha Mac felhasználók vagyunk. Visszatérve a Healthbook-ra, az alkalmazás ikonja a Passbook-hoz hasonlít és 3 dolgot ábrázol: pirossal a vérnyomást, naranccsal az elégetett kalóriákat és zölddel a szívverést. Ezen felül az egyik Weibo-s ember is megerősítette, hogy a pletykák igazak, jönni fog egy 5.5 vagy 5.7 colos nagyobb telefon is.

Hogy ezek mennyire igaziak vagy sem, azt egyelőre nem tudjuk, de fel kell készülnünk, hogy a következő iPhone megjelenéséig ehhez hasonló hírek fogják elárasztani az internetet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. igen - 2014.03.14. 09:22

  most meg az alma copy-zik…béénaa (persze az alkalmazás jo lehet)

 2. strucc007 - 2014.03.14. 09:50

  Szerintem a healtbook egy külön app lesz, aztán majd később fogják integrálni az iOS-be.
  Amúgy nem hiszem, hogy ha a textedit és preview marad is, ilyen ikonja lesz. Szerintem ezek csak próbálgatások.

 3. Majkiii - 2014.03.14. 10:22

  Ami első ránézésre kacsa az általában az is.

Szólj hozzá Te is!