Újra iOS-fejlesztői képzéssel jelentkezik a HWSW

PRobi 2014.03.13. 21:12 Apple, iOS 0 db 369

A HWSW és az ITFactory ismét közös fejlesztői képzéssel jelentkezik. Idén tavasszal az iOS 7 újdonságaival és mélyebb képességeivel ismerkedhetnek meg a hallgatók.

 Az iOS életében fontos változásokat hozott a tavalyi 7-es kiadás, az alapoktól újrarajzolt felhasználói felület mellett számtalan olyan fejlesztői képesség jelent meg, amelynek ismerete ma már alapvető elvárás egy alkalmazás készítőjétől.

 A HWSW és az ITFactory következő App!képzésén az iOS 7 mélységeibe áshatják bele magukat az érdeklődők, a 36 órás, gyakorlatorientált kurzus bemutatja az iOS 7-ben bevezetett fejlesztési lehetőségeket, másrészt haladó szinten foglalkozik a korábban bemutatkozott technológiákkal. A képzés formája webinárium, vagyis az előadások online, élőben követhetőek, de korlátozott számban tantermi helyekre is lehet jelentkezni.

 Első iOS-fejlesztői képzésünkhöz hasonlóan az App!képzés iOS Update-et újra Kelényi Imre tartja. Imre rendkívül tapasztalt mobilos fejlesztő, korábban Symbianra készített innovatív alkalmazásokat (például kísérleti, energiatakarékos BitTorrent-klienst), az elmúlt években pedig az iOS programozását tanítja, illetve gyakorolja. Ahogy a korábbi képzéseinken a hallgatóink megszokhatták, most is lesznek vendégelőadók, akik éles iOS-fejlesztési projektek során megszerzett tapasztalataikkal színesítik a tananyagot.

 A képzés összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a platformmal még csak ismerkedő fejlesztők is be tudjanak kapcsolódni a képzésbe, ezért a rendszer alapjait ismertető órákat a korábbi iOS-képzésből ingyenesen elérhetővé tettük minden jelentkező számára. A képzés március 20-án indul, ez egyben a jelentkezési határidő is. Jelentkezni és a tematikát, az előadások témáját részletesen áttekinteni ezen a weboldalon lehet.

 Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre. Az informatikai rendezvénysorozat mobilalkalkalmazás-fejlesztés köré szerveződő eseményein az elmúlt években több száz szakember vett részt. A rendezvénysorozat képzésein a HWSW szakmai partnere az IT Factory.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!