Érkezik a Cut the Rope 2

Dan 2013.09.28. 20:07 Apple, Játékok 0 db 789

Még idén megjelenik az egyik legnépszerűbb mobilos játék várva várt folytatása, melyről újabb kulisszatitkokat árultak el a fejlesztők.

Minden idők egyik legnépszerűbb multiplatformos játéka hamarosan visszatér, az alkalmazást fejlesztő orosz illetékességű ZeptoLab ugyanis bejelentette, már javában folyik a Cut The Rope 2 fejlesztése, mely a kiadó előzetes tervei szerint még a karácsonyi szezon előtt megjelenik.

A Cut The Rope lényege, hogy az Om Nom nevű békát cukorkákkal etessük meg, azonban bármennyire is egyszerűnek hangzik a feladat, olykor néhány pálya már valóban komoly fejtörést okoz. A hamarosan érkező folytatásban a vadonatúj karakterek mellett, többek között változatos interaktív háttérre és átdolgozott fizika-alapú kihívásokra számíthatnak majd a játékosok, ám erről részletesebb információkat egyelőre nem árultak el a fejlesztők.

A 2010 októberében debütált játékot Android és iOS platformon együttvéve már több mint négyszázmillióan töltötték le. Az évek alatt megjelent kiegészítők is hasonlóan népszerűek voltak, az idén márciusban elérhetővé vált Time Travel nevű folytatást például több mint húsz millióan töltötték le telefonjukra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Szólj hozzá Te is!