Jótékonysági céllal készít arannyal borított fülhallgatót Jony Ive

Dan 2013.09.10. 14:33 Apple, Egyéb 0 db 319

18 karátos arannyal borított EarPod fülhallgatót készít Jony Ive, melyet egy jótékonysági céllal felállított aukción keretében kívánnak árverésre bocsájtani. A bevétel felét a U2 frontembere által korábban létrehozott alapítványnak adják.

Több mint 40 különböző exkluzív terméket kívánnak árverésre bocsájtani annak a rendhagyó aukciónak keretében, melynek bevételeiből a U2 frontembere, Bono által korábban létrehozott alapítványt támogatnák. A Product Red névre hallgató szervezet 2006 óta küzd az AIDS, a tuberkulózis és a malária betegségek ellen, mely főként Afrika területeit érintik.

Két világhírű dizájner, Jony Ive és Marc Newson is csatlakozott a szervezet programjához. A bevétel növeléséhez egyébként egy exkluzív saját kezűleg tervezett 18 karátos arannyal bevont Apple EarPod fülhallgatóval kívánnak hozzájárulni a neves tervezők. Értesülések szerint a bevétel 50 százalékát kapja majd a Bono-féle alapítvány, míg a másik felét (vélhetően) további jótékonysági célokra fordítják, erről azonban egyelőre nincs információ.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Szólj hozzá Te is!