Kínában szeptember 11-én is lesz Apple-event!

Dan 2013.09.04. 20:28 Apple, Kiemelt hírek 1 db 385

Az amerikai bemutató után nem egészen egy nappal később, újabb Apple-eseménytől lehet majd hangos a sajtó: különálló bemutatóval készül ugyanis a cupertinoi vállalat Kínában.

Egy másik különálló médiaeseményre hívja fel a figyelmet az Apple nemrég kiküldött sajtómeghívója, amelyet rendhagyó módon az amerikai bemutató másnapján Beijing-ben tartanak majd – írja az AppleInsider, a SineTech információra hivatkozva.

A szokatlan eseménnyel kapcsolatban rögvest összefüggésbe hozható Tim Cook júliusi Kínában tett látogatása, melynek bár részletei továbbra is tisztázatlanok, elemzők szerint a vállalat olcsóbb árkategóriájú készülékeinek kapcsán folytathattak tárgyalásokat az ottani szolgáltatókkal. Mint ismeretes a kínai China Mobile, nemcsak Ázsia, hanem a világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója is, így a vállalat számára mindenképp jól jöhetne egy több százmilliós előfizetői bázissal rendelkező partner.

A hivatalos bejelentés szerint szeptember 10-én, azaz jövő héten kedden magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik majd vállalat újabb generációs készülékeit leleplező médiaesemény, melynek minden apróbb részletre kiterjedő mozzanatát élőben közvetíti majd az iPhoneHungary. Tartsatok velünk és izguljuk végig együtt az Apple régóta várt őszi termékbemutatóját!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Beijing - 2013.09.05. 09:03

    Beijing-ben? :-)
    Bátran írjátok, hogy Peking.

Szólj hozzá Te is!