Megújult az Apple fejlesztőknek szánt hibabejelentő oldala

Dan 2013.09.04. 19:32 Apple, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 641

Alapos ráncfelvarráson esett át az Apple kizárólag fejlesztők számára igénybe vehető “Radar” néven ismert hibabejelentő oldal, mely az új megjelenés mellett több hasznos funkcióval is kibővült – írja az AppleInsider.

Az előzetes tervek szerint az újratervezett szájt a hétvége felé válik majd elérhetővé minden iOS fejlesztő számára, mely mindamellett ráadásul számos vadonatúj funkcióval is kecsegtet. A vállalat elmondása szerint az új weboldal lényegesen megkönnyíti majd a fejlesztők munkáját, így minden eddiginél kényelmesebben és gyorsabban jelezhetik majd az operációs rendszerrel vagy más (jövőbeni) szolgáltatásokkal kapcsolatos hibákat is.

Az újdonságok listáján többek között a hibák ki listázására szolgáló szűrő, a részletesebb keresés, és a kategóriák adta szelektálás áll, mellyel lényegesen átláthatóbbá válnak az iOS vagy az egyéb szolgáltatásokkal, pl. iCloud-dal kapcsolatos feladatok. A hibák kiküszöbölése így lényegesen kevesebb időt vehet majd igénybe, ami ráadásul számunkra is jó hír lehet, hiszen mi, felhasználók csakis profitálhatunk belőle.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

2 hozzászólás

  1. Hunor - 2013.09.05. 21:00

    Ez nekünk, mint olvasóknak mért is jó, hogy meg írjátok?
    Mert ennek a ciknek -olvasói szemmel- hír értéke nincs!
    Kitöltöttétek az oldalt, ennyi!

  2. Zsolt - 2014.01.19. 19:59

    Helló! Ma, azaz 2014.01.19.-én lefrissült az ipne telefonomon a citromail alkalmazás és 100. próbálkozásra is kidob, nem lehet belépni! Beszéltem több ismerőssel is és mindenkit ledob! valamit elronthattak a citromail frissítéssel! Üdv. Zsolt

Szólj hozzá Te is!