Nagyszerű újdonsággal érkezik az új WhatsApp

Dan 2013.08.08. 20:18 Apple, Programok 4 hozzászólás 1 769

A legújabb frissítése révén valóban hasznos funkcióval bővül az egyik legnépszerűbb ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazás. Az Android, a BlackBerry, a Nokia és a Windows Phone platformok után immáron iOS rendszereken is elérhető a WhatsApp walkie talkie működéséhez hasonló korlátlan hangüzenet küldési funkciója.

Az újdonság a hasonló piacon lévő ingyenes push-to-talk módszerrel működő alkalmazások mellett lényegesen egyszerűbb módját kínálja az ingyenes hangalapú üzenetküldésnek, mely ráadásul a WhatsApp esetében korlátlan. A felvétel rögzítéséhez mindössze a kívánt kontaktunk szöveges mezőjének sorában található kis mikrofon ikont kell megérintenünk, majd a küldéshez pedig csak el kell engednünk a billentyűt.

A felvett üzenetet természetesen ugyanilyen könnyedén bármikor  vissza is hallgathatjuk, ráadásul a felvételeket nem szükséges különálló médialejátszóval megnyitni, a WhatsApp ugyanis ezt is pótolja. Ráadásul ha egy privát üzenetet szeretnénk visszahallgatni, csak emeljük a készüléket a fülünkhöz, az alkalmazás ezt követően automatikusan lecsökkenti a hangerőt. Ha pedig úgy találjuk, hogy az elküldeni kívánt hang mégsem nyerte el a tetszésünket, a balra söpréses ujjmozdulattal bármikor egyszerűen törölhetjük.

Ti kipróbáltátok már? Írjátok meg véleményeteket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

4 hozzászólás

 1. Pidu - 2013.08.08. 22:19

  Màr ezer ève :)

 2. Okostojás - 2013.08.09. 17:20

  Ezt a cikket én se értem. 3 éve használok Whatsupp-ot és már a kezdet kezdetén is ment a hangüzenet küldés opció.

 3. iLaszlo - 2013.08.12. 00:41

  Igen, ez valoban megvolt, de nem gyorsgombbal.

 4. Lacko - 2013.08.17. 09:27

  Hurrá

Szólj hozzá Te is!