Balaton Sound: Élő streaming a Telekomtól, akár iPhone-ról is

Helme 2013.07.11. 10:17 Balaton Sound 0 db 1 425

Idén azok sem maradnak le a fesztiválélményekről, akik nem jutottak el Zamárdiba: a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert streaming közvetítését bárki követheti a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon. Az adás szerkesztői a négy színpad programjából színes válogatást igyekeznek nyújtani, hogy minél többen találkozhassanak virtuálisan a kedvenceikkel. Aki letölti a Balaton Sound alkalmazást, az a mobilján is egyszerűen elérheti és élvezheti a koncerteket (a streaming a More/Továbbiak menüpontból érhető el).

A Telekom Teraszon esténként elektronikus zenével, napközben lounge hangulattal, 4G mobilinternettel és további izgalmas fesztiválélményekkel várja a MasterCard Balaton Sound látogatóit a Telekom. A fesztiválon például élményekkel is lehet fizetni: akik Instagram alkalmazással megosztják élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a “Gif it to me” fotósok segítségével ezt is megtehetik.

Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével, akár a Telekom internetkamionjának hűvösében. Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki a Defender DJ aktív közreműködésével átmulatott éjszakákat.

A fesztiválra utazók kényelmét szolgálja a Déli pályaudvar Volán buszmegállója és a Zamárdi Volán megállója között közlekedő ingyenes Telekom busz, amely július 11-én, 12-én és 13-án reggel 9-kor indul (maximum 45 főt szállít, akiket érkezési sorrend alapján tudnak felvenni), továbbá a kisbuszos transzfer a fesztiválterület és Zamárdi vasútállomás között.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!