Despicable Me: Minion Rush – Érkeznek a Minionok a mobilunkra

Tian 2013.05.31. 14:30 Apple, Játékok 2 hozzászólás 4 573

Gru, Margo, Edith, Agnes és természetesen a Minionok kalandja tovább folytatódik, hiszen az animációs film második része idén nyáron debütál a mozikban, hazánkban a premier július 4-én várható. A Gameloft kapva az alkalmon már készíti is a mobilos játékot, melyben a főszerepet a Minionok kapják.

Eddig nem sokat tudunk a játékról, hogy egyáltalán milyen stílusú lesz, illetve ingyenes-e vagy fizetős, bár a Gameloft trendje inkább a freemium játékok felé húz mostanában, de azért reméljük, hogy nem fogják a játékélményt elrontani a sok iAP vásárlással.

A Gameloft közzétette a Despicable Me: Minion Rush beharangozó videóját is, melyben egy június startot írnak, így még a mozifilm debütálása előtt a játékosok kezébe adják a játékot. Természetesen amint több információ kiszivárog, arról hírt adunk majd, addig is jöjjön egy kedvcsináló videó.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Geri - 2013.05.31. 15:23

    Úgyis valami szar lerágott iap-os endless runner lesz

  2. Anonim - 2013.05.31. 17:49

    Nem tudom de a Zynga is nagyon rákattant.

Szólj hozzá Te is!