A Call of Duty Mobile lett minden idők legjobban nyitó címe iOS-en és Androidon

HusztiD 2019.10.14. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 675

20190919activision-call-of-duty-mobile

Az Activision nem olyan rég adta ki legújabb játékát iOS-re és Androidra, a Call of Duty Mobile-t, mely új csúcsot állított fel. A Sensor Tower legújabb felmérése alapján a játék annyira népszerű volt, hogy a nyitóhéten több, mint 100 millió letöltést könyvelhetett el magának.

Ha hasonlíthatni szeretnénk, akkor anno a Fortnite csak 22,5 milliós letöltést ért el az első egy hét leforgása alatt – bár itt érdemes megjegyezni, hogy ekkoriban még csak iOS-re volt elérhető a játék, a droidosok később kapták meg. A PUBG Mobile szintén kedvelt volt a maga idejében, ugyanis az iOS és az Android tábor 28 milliós letöltést produkálta megjelenést követő első hét folyamán.

No és hogyan alakult az iOS és Androidos tábor között a megoszlás? Az Apple felhasználói 56,9 millió alkalommal telepítették fel a játékot, míg a Google rendszerét használók 45,5 millióan voltak. Egyértelműen az USA-ban volt a legnépszerűbb, ugyanis a letöltések 16,9 százaléka (17,3 millió) származott innen, míg második helyen 13,4 százalékkal (13,7 millió) az indiaiak álltak, akit a brazil felhasználók követtek 7 százalékos (7,1 millió) megoszlással.

Ha a bevételt nézzük, akkor a Call of Duty Mobile az iOS táborból 9,1 millió dollárt akasztott le, míg a droidosoknál további 8,3 millióról beszélhetünk. Természetesen itt is Amerikából származott a bevételek nagy része, melyet Japán és Brazília követett.

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek a játékról?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!