Nyerj páros jegyet A zöld urai premier előtti 3D-s vetítésére

Helme 2013.05.13. 19:20 Apple, Játékok 1 db 4 877

Az erdő mélyén bizony furcsa dolgok történnek, s különös lények élnek. Ott, ahol az emberi tekintet már nem pásztáz, egy párhuzamos univerzumban, létezik egy eddig ismeretlen és varázslatos civilizáció, melyben a jó és a gonosz harca folytonos. Véletlen csodának köszönhetően, egy lány belépést nyer ebbe a káprázatos álomnak hitt valóságba, hogy néhány nem mindennapi segítőjével együtt megmentse ezt a csodálatos világot a miénkkel együtt. Ez A zöld urai, melyre most az InterCom jóvoltából jegyet nyerhetsz.

A Jégkorszak és a Rió alkotói ismételten nem bízták a véletlenre, s egy olyan világot alkottak, mely minden képzeletet felülműl. A film William Joyce “The Leaf Men and the Brave Good Bugs” gyermekkönyvére épül, Magyarországon pedig május 23-tól tűzik műsorukra a mozik 3D-ben. Most itt a lehetőség, hogy premier előtt, május 16-án láss csodát, ugyanis 5 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki A zöld urai című mesefilmre, mely egyaránt remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak.

Ahhoz, hogy Te is a szerencsés nyertesek között lehess, nem kell mást csinálnod mint a mozi@ihungary.hu email címre írni nekünk egy levelet, amiben megadod a neved és a telefonszámod, illetve a helyes választ az alábbi kérdésre:

Sorolj fel három olyan mesét, amit a  Blue Sky animációs stúdió készített!

Kérjük csak olyan játsszon, aki május 16-i, budapesti vetítésen ott tud lenni. A jegyek nem ruházhatóak át másra, illetve nem lehet későbbi előadásra beváltani. A helyes válaszokat 15-én éjfélig várjuk a fenti email címre.

Amennyiben közelebbről is szeretnél megismerkedni a szereplőkkel, netalántán valakinek a bőrébe bújnál akkor hamarosan ezt is megteheted. A Gameloft és a Fox Digital Entertainment közösen bejelentette, hogy kizárólagos partnerséget kötöttek A zöld urai (Epic) mobilos játék kapcsán. Immáron másodszorra dolgozik együtt a világ egyik legnagyobb okostelefonos játékfejlesztő vállalata és az óriás filmstúdió. Korábbi közös játékukat, az Ice Age Village-et több mint 50 milliószor töltötték le, s remélhetőleg ez az új filmnél sem lesz másképp

A játék egy figyelemreméltó játék lesz, mely a közelgő film tiszteletére készül. A rajongók is részesévé válhatnak az Epic világának. Megismerkedhetnek a karakterekkel és szórakoztató kalandokban vehetnek rész telefonok és táblagépek segítségével – nyolatkozta Rick Phillips, a Mobile Fox Digital Entertainment operatív vezetője.

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre még nincsen, de mindenképpen ebben a hónapban a Gameloft elérhetővé fogja tenni az AppStore-ban a játékot. Így aki velünk játszik, az vélhetően előbb látja a filmet, mint hogy kijönne a játék. Sok sikert kíván mindenkinek az InterCom és az iPhoneHungary csapata!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iRon242 - 2013.05.25. 10:21

    Na mi van, nem nyert senki?

Szólj hozzá Te is!