Megérkezett a LEGO Batman: DC Super Heroes

Tian 2013.04.28. 17:56 Apple, Játékok 2 hozzászólás 647

Várható volt, hogy a LEGO Batman: DC Super Heroes a konzolos megjelenést követően, előbb vagy utóbb tiszteletét teszi az iOS platformon is. Pár napja meg is érkezett a játék iOS verziója az App Store-ban, mely nagyban hasonlít a konzolos verzióhoz, persze apróbb újításokat hoztak a felhasználóknak.

A játék története röviden, hogy Gotham szuperhősei visszatérnek, és magukkal hozzák a DC Comics összes karakterét, Superman-től kezdve egészen Wonder Woman-ig. A két legnagyobb ellenség, Joker meg Lex Luthor összefogott, hogy átvegye az uralmat a város és egyben a világ felett, így szükség is lesz a csapatra, hogy legyőzhessék őket.

A képregényrajongók legnagyobb örömére, a játszható karakterek száma összesen 80 darab, így mindenki megtalálhatja kedvenc figuráját a játék során, természetesen LEGO változatban. Az irányítás a szokásos szabadon mászkálós, gyűjtögetős, harcolós stílusra épül.

Az iCloud integrációnak köszönhetően a felhőbe kerül a mentés, így ha egyik Apple készülékünkön befejezzük a játékot, akkor utána bármelyik iOS készülékünkön ott folytathatjuk, ahol korábban abbahagytuk. A LEGO Batman: DC Super Heroes 4,49 euróért érhető el az App Store-ban.

LEGO Batman: DC Super Heroes (AppStore Link) LEGO Batman: DC Super Heroes
Fejlesztő: Warner Bros. Entertainment

Besorolás: 9+4.0625

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Cyber - 2013.04.29. 00:38

    “Gothem szuperhőse visszatérnek”
    Javítsátok légyszi

    • Tian - 2013.04.29. 08:58

      Javítva. :)

Szólj hozzá Te is!