Itt az egyik legdrágább módja, hogy az iPhone 5 készüléked védd

KeleMan 2013.02.26. 18:25 Apple, Kiegészítők 1 db 2 191

Az elmúlt pár évben nagyon sok olyan iPhone védőtokot láttunk, amelyek bár extrémek, de nem a kialakításuk, hanem a horror áruk miatt. Persze lehet találni valami szépséget a gyémántokkal kirakott és díszített védőtokokban, vagy a teljes aranyborítású eszközökben, de ezek ugye megfizethetetlenek, így egy átlagos halandóhoz nem sok eséllyel jut el a termék.

A világ legdrágább iPhone tokjáról még 2010 februárjában írtunk, ami gyémántokkal ékesített pitonbőrből készült. Akkori áron 18,7 millió forintot kellett érte fizetni. Aztán jött a színarany (7,5 millió forintos) 64GB-os iPhone 5, mely valóban lenyűgöző látványt kínált a vastagabb pénztárcájúaknak. Volt persze kedvezőbb árfekvésű védőtok is, melyet már 3.000 dollárért megvásárolhattunk.

Most is egy hasonlóan extra terméket találtunk, mely 11.610 dolláros árcetlijével (nem számoljuk át, mert válság van) hívja fel magára a figyelmet. A Brikk által kiadott Haven nevű védőtok, – mely kifejezetten a legújabb iPhone 5 mobiltelefonokhoz készült – leginkább egy Apple által tervezett “bumper”-re hasonlít, melyek mindegyike 75 gramm tömör aranyból készült és sárga valamint rózsaszín aranyszínben is kapható.

Van persze platina változat is (100g), mely 14.235 dolláros ártól indul. Természetesen egyéni megrendelések esetén lehet ezen modelleket is gyémántokkal díszíttetni.

Hivatalos oldal: Brikk.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tomi - 2013.02.28. 23:45

    Kár hogy fehér aranyból nincs , abból kellett volna 2 db . Nahhh mindeggy …

Szólj hozzá Te is!