Itt a 3.000$-os titánból készült Gresso iPhone 5 bumper

KeleMan 2012.09.18. 08:20 Apple, iPhone, Kiegészítők 3 hozzászólás 2 403

Anno az iPhone készülékek megjelenésével sokan a luxus szóval kötötték össze az Apple csodakészülékét. Bár már a hatodik generációs iPhone 5 megjelenése is közeledik és lassan néptelefonról beszélhetünk, vannak akik úgy gondolják, hogy az Apple iPhone készüléke még mindig a luxuskategóriába tartozik. Persze akinek sok pénze van, nem valószínű, hogy az árcédulát nézi. Ők talán még azt is megengedhetik maguknak, hogy egy ötször drágább védőtokot vásároljanak a szeretett készülékükhöz.

A méregdrága luxustokjairól híres Gresso ismét kitett magáért. Összesen 999 darabos limitált szériában megalkotta a Gresso Revolution védőtokjait, melyek teljes egészében titánból készültek, melyeknél a márkajelzés 18 karátos aranyba van vésve. A rendkívüli precizitással megalkotott védőtokok ára 3.000$-os árcédulát kapott.

A Gresso weboldalán megvásárolható védőtok az első, amely teljesen fém kialakítást kapott az iPhone 5 készülékhez, melyhez természetesen élettartam garanciát is vállal a gyártó. A rendkívül erős fémburkolat kitűnően védi majd a készülék előlapján található üvegfelületet, valamint a hátlap sem érintkezhet egyéb tárgyakkal, ha a készüléket véletlenül leejtenénk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Parvol - 2012.09.18. 18:15

    Én anno vettem egy VAPOR-t nulla azaz ZÉRÓ VOLT A TÉRERŐ ( kivétel a nagyobb városokban ) remélem az iphone5-nek nem lesz ilyen hibája mert ha igen és valami kulák vesz egy ilyen tokot biztos lesz káromkodás! Mondjuk fényképtartónak még jó lehet :)

  2. Zoli - 2012.10.04. 19:31

    Nekem semmi bajom vele full a térerő

  3. Tamás - 2012.10.08. 21:13

    Nekem a wifit zavarta !

Szólj hozzá Te is!