Várhatóan 3×30 perces lesz a hivatalos Steve Jobs film…

KeleMan 2012.11.17. 15:49 Apple, Steve Jobs 1 db 546

Mint tudjuk hamarosan két film is érkezni fog majd, mely Steve Jobs életét dolgozza fel. Az egyikben Ashton Kutcher játssza majd a főszerepet, melynek címe egészen egyszerűen “Jobs” lesz. A másik filmet pedig Aaron Sorkin rendezi, itt azonban még nem lehet tudni ki fogja megszemélyesíteni a főhőst. Ez utóbbi filmről, – mely egyben a hivatalos film is lesz – azonban érkezett pár érdekes új információ.

A Washingtonban 2012. november 14-15-én megrendezett The Hero Summit filmes konferencián megszólalt a forgatókönyvíró és rendező Sorkin úr, aki elmondta, hogy háromfelvonásosra tervezi majd a Walter Isaacson által írt életrajz feldolgozását. A három különböző rész egyenként 30 perces lesz és Steve Jobs életének három fő eseményét fogja feldolgozni.

A 30 perces részek valós időben történnek majd, melyek a termékbemutatók előtti és egyben színfalak mögötti eseményeket mutatják be. Az első rész az 1984-ben bemutatásra került Macintosh számítógép, a második pedig a NeXT Cube számítógép piacra dobása előtti izgalmas pillanatokat tárja elénk. Az utolsó rész pedig állítólag a zeneipar meghódítása előtti 30 percet leplezi le, mely után Steve Jobs bemutatta az első iPod zenelejátszót.

Természetesen érdekes tény, hogy az iPhone és iPad kimarad, de ha úgy vesszük valóban ez a három eszköz az, mely a legizgalmasabb történéseket tartogathatja a nézők számára. A The Daily Beast által itt a videó is, melyben a tisztelt rendező úr mesél az elképzeléseiről.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. ollo - 2012.11.18. 02:49

    A NeXt Cube-os mondat végén az “elént” az elénk akar lenni, kedves olvasók! ^^

Szólj hozzá Te is!