Az új iPod nano nem annyira jól szerelhető, mint az iPhone 5

Helme 2012.10.18. 14:46 Apple, iPod, Rövidhírek 1 db 649

Egyszerűen nem tudunk betelni azokkal a képekkel, amikor az iFixit darabokra szedi a különféle Apple termékeket. Nem a rombolást szeretjük, hanem azt, ahogyan kiderül: mennyi alkatrész mesteri összehangolása szükséges ahhoz, hogy ilyen működő csodákat tarthassunk a kezünkbe. Az új iPod sorozat a szerkesztőségünket is megosztotta, de mostanra rajongunk az új színes Apple kütyükért. Bár élőben még nem igazán sikerült megtekintenünk.

Az iFixit szétkapta az új iPad nanót elég gyorsan, melyről képeket is közölt. Jól látható, hogy mindössze négy főelemből áll, azonban ezeket tovább lehet bontani apróbbnál-apróbb darabokra. Bár elsőre ez jónak tűnik, szerelhetőségi oldalról már kicsit macerásabb, ugyanis próbálták megoldani, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak el ezek a darabok, így ha valami tönkre megy, elég nehéz kiszedni.

Éppen ezért a megszerezhető maximum 10 pontból az iFixit a szerelésre mindössze 5-öt adott, ami kicsit elmarad az iPhone értékelésétől, de egyáltalán nem mondható rossznak. Bár otthon senki ne essen neki egy csavarhúzóval.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Lalee74 - 2012.10.19. 07:46

    Pici hiba:Az iFixit szétkapta az új iPad nanót elég gyorsan, melyről képeket is közölt.

Szólj hozzá Te is!