MacHeist 4 – 15 kiváló Mac program 529$ helyett mindössze 29$-ért!

KeleMan 2012.10.18. 13:49 Apple, Mac 1 db 872

Ismét egy remek Maces alkalmazások összeállítására szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A MacHeist ugyanis elindította a 4. bundle csomagját, amelyben 15 remek és igazán kitűnő alkalmazást gyűjtöttek számunkra össze. A programok külön-külön 529$-ba kerülnének, de jelenleg az akció keretében csupán 29$-t juthatunk hozzá!

Az alkalmazások között olyan nagy neveket találunk, mint az Evernote (15 hónapnyi Premium licencel), a Radium, a DeskTools Pro, vagy épp a Bejeweled játék legújabb, harmadik része. Ezen felül azért is érdemes megvásárolni a csomagot, mert a befolyt összeg 25%-át a MacHeist karitatív célokra fordítja majd, valamint, ha meglesz a 25.000 letöltés, akkor a 3 plusz alkalmazás is elérhetővé válik, melyben a hatalmas sikereket elért Bioshock játék második része is megtalálható.

Íme a programok listája:

– Bejeweled 3
– Scrivener
– Courier
– PDF Signer
– Artboard
– Jurassic Park
– Sam and Max
– Strong Bad
– Radium
– DiskTools Pro
– Evernote
– HDRtist

– Firetask
– BioShock 2
– Painter Lite

Hivatalos oldal: MacHeist

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Keresztes György - 2012.10.18. 20:32

    ” A programok külön-külön 529$-ba kerülnének”
    Nem hiszem hogy ezért a pár progiért 500 dollárt bárki is kifizetne Magyarországon. Mondjuk el sem tudom képzelni melyik olyan drága hogy felhúzta az átlag árat $35-ra. Egyszerű kis progi mind.

    A 29-et viszont megérik.

Szólj hozzá Te is!