Érkezik a Skullcandy új fejhallgatója, a Navigator

Helme 2012.10.14. 22:03 Apple, Kiegészítők 3 hozzászólás 676

A Skullcandy bejelentette legújabb fejhallgatóját, a napszemüveg design által ihletett Aviator fejhallgató kistestvérét, a Navigator-t. A neve utal az Aviator által is megidézett repülés élményre, különleges formavilágra.

A fejhallgató kisebb, mint a Skullcandy Aviator fejhallgató, de kényelemben és hangzásban is nagyon közel jár hozzá. Érdekessége, hogy összehajtva kísértetiesen emlékeztet az ikonikus Aviator napszemüvegekre.

Természetesen a megjelenése követi a modern formavilágot, a hangzásáról pedig az új “Supreme Sound’ hangzásvilág gondoskodik a magas minőségű hangszóróknak köszönhetően. A Supreme Sound hangzás a következő három újradefiniált komponens nyújta: “támadó basszus”, “természetes közép”, “precíziós magas”. E három komponens biztosítja, hogy a fejhallgató a teljes spektrumban tökéletes és kimagasló hangvilágot képvisel.

A Supreme Sound Navigator kábele fel van szerelve egy Mic3 mikrofonnal is, mely lehetővé teszi hívások fogadását, számok léptetését és a hangerő szabályzását is Apple termékeknél. Természetesen normál 3,5mm jack kivezetésű sztereó eszközökkel nem okoz fennakadást a mikrofon. A Navigator fekete, fehér és királykék színben lesz elérhető, várhatóan 2012. novembertől.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. GetShape - 2012.10.15. 18:40

  És én ezt hol nem sz*rom le (már bocsánat)? Komolyan mit keres ez a hír egy iHungary nevű alkalmazásban? Ebben mi az “i”? Naponta jönnek ki újabb és újabb fülhallgatók külömböző márkáktól. Ha fülesről írtok legalább valami normálisról… AKG, Sennheiser, Bose – valami ami jól is szól.

 2. MP - 2012.10.15. 19:33

  Talán ezért van létjogosultsága itt ennek az írásnak?
  “A Supreme Sound Navigator kábele fel van szerelve egy Mic3 mikrofonnal is, mely lehetővé teszi hívások fogadását, számok léptetését és a hangerő szabályzását is Apple termékeknél. Más okostelefonokhoz átalakító adapter lehet szükséges, hogy ezen funkciók tökéletesen működjenek. Természetesen normál 3,5mm jack kivezetésű sztereó eszközökkel nem okoz fennakadást a mikrofon.”
  Azaz Apple termékekre fejlesztette a cég… Persze egyszerűbb fikázva hangoztatni a primitívséget, hiszen ha valamit te nem tudsz, akkor az nincs is. Igaz?

 3. G1977 - 2012.10.15. 21:32

  Így igaz!!!! Egyébként a Scullcandy az egyik legjobb fej és fülhallgató márka, nyugodtan besétálhatsz egy nagyobb műszaki cikkeket forgalmazó áruházba ( MM vagy SN ) és összehasonlíthatod, kipróbálhatod, és rájössz hogy az összes nagy neves híres márka elbújhat mellette minőségben és hangzásban is.

Szólj hozzá Te is!