Ilyen lehet az Apple saját fejhallgatója (koncepcióvideó)

HusztiD 2018.04.17. 15:55 Apple, Videók 0 db 201

hajek-apple-headphone-hp10

Pont a napok folyamán láthattuk Martin Hajek legújabb koncepcióját arról, hogy szerinte milyen lehet az a bizonyos hajlított iPhone, melyről a pletykák szólnak. Most viszont a Curved csapata állt elő egy teljesen új koncepcióvideóval, melyben az egy jó ideje pletykált Apple fejhallgatókat láthatjuk.

Mint tudjuk, az utóbbi hetekben elterjedt a pletyka, mely szerint saját fejhallgatón dolgozik az Apple. Sajnos konkrétumot egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhetnek az első modellek, illetve hogy pontosan milyen lehet, de a Curved most ezt segített elképzelni. Lényegében maga a fejhallgató a Beats fejesekre hasonlítana, de ugyanakkor maguk a padok úgy néznének ki, mint a nem olyan régen megjelent HomePod. Természetesen itt is lenne Siri vezérlés, így mikor hozzá beszélünk, akkor az oldalsó padokon megjelenne a virtuális asszisztens jele.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelentheti be az Apple a saját fejhallgatóját, de kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz majdan. Ti mit szólnátok hozzá, ha valami hasonlót kapnánk az almásoktól?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!