Une Bobine: megérkezett a nagyon várt rugalmas iPhone töltő

Helme 2012.10.08. 11:05 Apple, Kiegészítők 2 hozzászólás 1 752

Biztosan sokan hallottatok a Kickstarter nevezetű oldalról. Arra jó, hogy fizikai startup projekteknek gyűjtenek pénzt. A feltalálók elkészítik a prototípust, majd meghatároznak egy összeget, melynek segítségével el tudnák kezdeni a tömegtermelést. Ez tényleg teljesen közösségi alapokon megy, mindenki annyit ad, amennyit szeretne. Még májusban kértek pénzt az Une Bobine-ra, ami egy nagyon érdekes találmány.

Ezt az egyszerű, de őrült agyszüleményt Jon Fawcett és csapata találta ki. Eredetileg 9800 dollárt szerettek volna az elkészítéshez, de összesen 212 ezret adtak a felhasználók. Ez pedig több mint 21-szer több, mint amit vártak. Mi is az a Une Bobine?

Az Une Bobine egy rugalmas állvány, amely képes az iPhone-t és az iPod Touch-ot tartani. Az egyik végén egy USB csatlakozó van, míg a másikon egy 30-tűs Dock Connector található. Természetesen az iPhone 5 tulajdonosokra is gondolkodtak, így már létre is hoztak egy átalakítót. Nagyjából egy hónap múlva az is forgalomba kerül.

Hogyan is működik? Hozzádugjuk az USB-csatlakozót a számítógéphez, míg a másik felét pedig az iPhone-hoz. Utána olyan irányba csavarjuk a 24 centiméteres szerkezetet, ahogyan szeretnénk. Lehet sima töltő, de akár állványként is funkcionál. FaceTime-hoz tökéletes. És mindössze 30 dollárba kerül. Reméljük Magyarországon is forgalomba fog kerülni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Ize - 2012.10.08. 12:52

    Nekem is megjott. A csatlakozotol egnek all a hajam, hogy hany het alatt fog tonkremenni az iphone. A rugalmas allvany tul lagy es majdnem mindig lehajlik a telefon sullya alatt.

  2. Blabla - 2012.10.09. 19:12

    Haha … Ez mekkora leírják hogy milyen jó meg minden és egy hozzászólásból kiderült sz@rt sem ér és felszedték a 212 ezret :D

Szólj hozzá Te is!