Steve Jobs tiszteletére létrehoztak egy virtuális iPodot

Helme 2012.10.07. 14:11 Apple, Steve Jobs 0 db 1 366

Steve Jobs alapjaiban változtatta meg az szórakoztató elektronikai piacot. Az iPod, az iPhone és az iPad olyan szerkezetek, melyek elindították a technika robbanását. Éppen ezért olyan rossz, hogy már nincs köztünk. Az Apple nélküle sajnálatos módon egyre jobban kezd szétesni, komoly gondok lépnek fel az új produktumaiknál. Október 5-én volt egy éve, hogy Steve Jobs elhunyt, így létrehoztak egy virtuális iPodot tiszteletére, mely a böngészőben futtatható.

A legelső iPodnak is hamarosan itt az évfordulója, ugyanis 2001 október 23-án került forgalomba az első széria. Az iPod hihetetlenül nagy sikereket ért el, a zenelejátszók között ez lett az etalon szinte egyből a megjelenése után. Bár különféle pletykák szólnak arról, hogy az Apple úgy készítette el a terméket, hogy az akkumulátor 11 hónap után tönkremenjen, ezt bizonyítani soha nem tudták, bár egy per következtében meghosszabbították a garanciát rá.

A mostani tisztelgés egy HTML-es oldal, ahol mindössze két számot lehet meghallgatni, de azt úgy, mintha valóban egy iPodon tennénk. Érdemes pár percet szánni rá.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!