iWaitHer: mérd le, hogy mennyit kell várnod a barátnődre

Helme 2012.10.07. 14:46 Apple, Programok 1 db 1 367

Nem kell ahhoz párkapcsolatban élni, hogy tudjuk: a lányok órákig képesek készülni még akkor is, ha csak a szomszéd közértbe kell lemenniük. A legbosszantóbb azonban kétségtelenül az, hogy szerintük csak öt percet kell rá várniuk. Valószínűleg soha nem találkoztunk volna az iWaitHer alkalmazással, ha a készítő – Ottavio – nem veszi fel velünk a kapcsolatot. Ő egy olasz iPhone fejlesztő, aki megelégelte, hogy a csajok a készülődés során időzavarban szenvednek, így létrehozott egy mérő alkalmazást. Komolyan zseniális.

Bár egy ideje már tudjuk, hogy létezik ez a program, csak mostanra sikerült eléni, hogy a hazai AppStore-ból is letölthető legyen. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Amikor megérkezünk, elindítjuk a stopperórát majd várunk a lány érkezésre. És még mindig várunk. Amikor pedig már unjuk, küldhetünk SMS-t neki, hogy másodpercre pontosan mióta vagyunk itt, esetleg megoszthatjuk Twitteren vagy Facebookon.

Ami különösen humorossá teszi, hogy az applikáció különféle statisztikákat készít. Ha engedélyezzük a helymeghatározást, akkor a itthoni adatokat is elkezdik gyűjteni, így egy tökéletes képet kaphatunk arról, hogy a magyar lányok mennyi ideig várakoztatják a srácokat. A hivatalos weboldalon már néhány ország statisztikája látható. Olaszországban 25, Spanyolországban 23, az USA-ban 20, Ausztráliában 21, Németországban 19, Brazíliában 28, Kínában 15, Franciaországban 18 percet az átlagos várakozási idő. Hatalmas! A program fizetős, de mindössze 0,79 euró.

iWaitHer - Date Timer (AppStore Link) iWaitHer – Date Timer
Fejlesztő: Ottavio Sgrosso

Besorolás: 4+

Ár: 0,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Swind - 2012.10.08. 09:06

    Fantasztikus, aztán amikor először elküldöd neki az sms-t, vagy szóvá teszed, irtózatos ribillió lesz. Vagy szimplán lemarház, leköcsögöz, és otthagy a p…be

Szólj hozzá Te is!